Lancering van het Lifelong Ear Partnership

vrijdag 7 oktober 2022

Dechra Veterinary Products is verheugd de lancering aan te kondigen van een reeks digitale en gedrukte communicatiemiddelen voor eigenaars, voor gebruik in de praktijk of om hondeneigenaren naar door te verwijzen voor meer informatie over het onderwerp otitis externa.

Er is geen snelle doe-het-zelf-oplossing voor oorproblemen bij de hond. Om een geval van otitis externa succesvol te behandelen, moet met verschillende factoren rekening worden gehouden.

De meeste gevallen vereisen een grondig onderzoek naar de primaire oorzaken, een correcte diagnose en behandeling van mogelijke secundaire dysbiose, behandeling van factoren die de otitis externa in stand houden en het opstellen van een goedgekeurd langetermijnplan dat ervoor zorgt dat de eigenaar het probleem naleeft en het risico op terugkerende problemen vermindert.

Linda Holm Segerqvist, European Product Manager for Dermatology: "Omdat we ervaren hebben dat dierenartsen beperkte consulttijd hebben voor de eigenaar, begrijpen we dat het een uitdaging kan zijn om de boodschap over te brengen. Een uitdaging die gevolgen kan hebben voor het resultaat van de behandeling en de tevredenheid van de eigenaar op lange termijn. Wij willen die lancune helpen opvullen.

We zijn één en al oor

Klik hier voor meer info

keyboard_arrow_up