Dechra Academy

Dechra Academy

On-demand leren wanneer u het nodig heeft

 

 

Registreer nu

 

 


Wij helpen u als dierenarts om u bij te scholen en up-to-date te blijven met de nieuwste denkwijzen door middel van volledig gratis, moderne cursussen waaronder webinars en interactieve casestudy's. Want betere diergeneeskundige zorg begint bij u.

De wereld van diergeneeskunde en dierenzorg evolueert en verandert voortdurend en we zijn er om u te helpen en ondersteunen. Dechra Academy heeft samengewerkt met een breed scala aan belangrijke opinieleiders om u een breed gamma aan online cursussen te bieden die zijn ontworpen om u de kennis, expertise en vaardigheden te geven die u nodig hebt om voortdurend te slagen in uw carrière.

Met Dechra Academy kunt u er zeker van zijn dat u toegang krijgt tot de meest geavanceerde informatie voor veterinaire professionals. We hebben cursussen die verschillende onderwerpen behandelen, waaronder ziektediagnose, behandeling, monitoring, en nog veel, veel meer.

place Überall verfügbar

video_library Aufzeichnungen der Fortbildungen

check_box ATF-zertifizierte Kurse

euro Kostenloses Angebot

headset_mic Vorträge renommierter Experten

library_books Unterlagen als Download

Belangrijkste voordelen van Dechra Academy

Dechra Academy zit boordevol cursussen en heeft al de voorkeur van duizenden veterinaire professionals zoals u.Wilt u weten waarom?

  • Moderne, interactieve en uitdagende leerervaringen en educatieve inhoud
  • Toegankelijk waar en wanneer je het nodig hebt: onze Academie is er om je altijd te ondersteunen, dus we hebben het simpel gehouden en op elk apparaat beschikbaar gemaakt
  • Uitstekende gebruikersfeedback: dierenartsen zijn dol op de ervaring die ze hebben met Dechra Academy. 98% zegt dat hun kennis is toegenomen en 99% is zeker dat ze het geleerde zullen toepassen op hun dagelijkse werk *

Met bijna tien jaar ervaring in het opleiden van veterinaire professionals, zijn we gepassioneerd en trots om u te voorzien van gerenommeerde, moderne leermiddelen waarmee u uw kennis voortdurend kunt ontwikkelen. Schrijf u vandaag nog in om toegang te krijgen tot ons aanbod aan online cursussen.

 

 

Betere diergeneeskundige zorg begint bij u. Groei met Dechra Academy.

 

Geweldig nieuws! Als je al een account hebt aangemaakt voor de website dan ben je automatisch lid van de Dechra Academy. U kunt dezelfde gegevens gebruiken die u voor de website heeft gebruikt; het enige dat u hoeft te doen is inloggen.

inloggen

*Internal Course Feedback Report 2019

keyboard_arrow_up