Voor dierenartsen

Onze sites, tools en apps om je dagelijks te ondersteunen
 

SPECIFIC BLOG

Eigenaren gaan vaak zelf op zoek naar info over dierenvoeding. Met de beste bedoelingen wordt er soms toch uitgegaan van verkeerde informatie. Wij willen je helpen om deze gesprekken met eigenaren aan te gaan en hen de juiste feiten mee te geven met goed onderbouwde standpunten. In onze blog ontkrachten we enkele populaire meningen om zo eigenaren beter te kunnen informeren over de juiste dierenvoeding voor hun huisider. 

Naar het overzicht

FACEBOOK GROEP

Om nog beter samen te werken willen we u uitnodigen om lid te worden van onze facebookgroep. Dierenartseninfo - Dechra is uitsluitend toegankelijk voor dierenartsen.

Scan de QR code of klik op onderstaande link om naar de groep te gaan, klik daarna op 'lid worden'. 


 

Word nu lid 

FACEBOOK PAGINA


Volg je onze pagina Dechra Belgium al? Om u als dierenarts te ondersteunen, vinden we het belangrijk om ook diereneigenaren te informeren en door te verwijzen naar hun dierenarts. Daarom delen we op onze openbare pagina heel wat nuttige info. Een interessante post gezien? Deel het gerust via je eigen kanalen of die van de praktijk!
 

Volg ons op Facebook

SPECIFIC VOEDINGSTOOL

De juiste voeding kiezen is niet altijd makkelijk. Met onze voedingstool helpen we eigenaren om de juiste keuze te maken die past bij de behoeften van hun huisdier. 🐾 
 

SPECIFIC voedingstool

 

Dechra Academy

On-demand leren wanneer u het nodig heeft.

Wij helpen u als dierenarts om u bij te scholen en up-to-date te blijven met de nieuwste denkwijzen door middel van volledig gratis, moderne cursussen waaronder webinars en interactieve casestudy's. Want betere diergeneeskundige zorg begint bij u.

 

Begin met leren

PRODUCT BOOK SPECIFIC

Een online gids met alle informatie en eigenschappen van de voeding in ons assortiment om u te helpen uw voedingsadvies zo goed mogelijk af te stemmen op uw patiënten.
 

Productbook bekijken

keyboard_arrow_up