Voor eigenaren

Onze sites, tools en apps om je op de hoogte te houden

 

FACEBOOK PAGINA


Volg je onze pagina Dechra Belgium al? Om u als diereneigenaar te ondersteunen, vinden we het belangrijk om u up-to-date te houden. Daarom delen we op onze openbare pagina heel wat nuttige info. Een interessante post gezien? Deel het gerust via je eigen kanalen.
 

Volg ons op Facebook

SPECIFIC VOEDINGSTOOL


Welke voeding past bij mijn huisdier ❓ Je hebt het je waarschijnlijk al afgevraagd.
Via onze online tool kom je te weten wat de ideale voeding is voor de behoeften van jouw kat of hond. 🐾
Gebruik de voedingstool via deze knop en vind de beste voeding voor jouw huisdier.
 

Vind de ideale voeding

 

 

 

 

CUSHING'S HOOFDVERDACHTE

Ivana Lead is een scherpe speurneus die alle hondenzaken heeft opgelost die ze ooit is tegengekomen. Allemaal behalve één: het syndroom van Cushing. Haaruitval, de behoefte om vaak te plassen, een toegenomen eetlust, overmatig hijgen, lusteloosheid: dit zijn allemaal tekenen van het syndroom van Cushing - een zaak die Lead probeert op te lossen. Kan jij helpen?

 

Los de zaak op

HET SPECIFIC GAMMA

Op onze voedingssite voor eigenaren vind je informatie over verschillende aandoeningen en de bijhorende voedingsadviezen om jouw hond of kat de beste zorg te geven. Bekijk het gamma en vind de voeding die past bij de specifieke behoeften van jouw huisdier.
 

Ontdek SPECIFIC

 

PORUS® ONE

Ter ondersteuning van de niergezondheid bij katten

Katten zijn strikte carnivoren en hebben een eiwitrijk dieet nodig. De eiwitstofwisseling produceert een grote hoeveelheid afvalstoffen, met name uremische toxines, die over het algemeen door de nieren worden uitgescheiden. Porus One is ontwikkeld om een goede gezondheid van de nieren te bevorderen.
 

Meer info

VEELGESTELDE VRAGEN
OVER DROES

Hoe lopen paarden droes op❓  Hoe kan droes voorkomen worden❓ Wat is het nut van vaccinatie❓

Uitbraken van droes zijn een uitdaging en de kans is groot dat je heel wat vragen hebt. Daarom hebben we de belangrijkse vragen uitgebreid  beantwoord op deze pagina. 
 

Krijg antwoorden

keyboard_arrow_up