Porus One

Porus® One - ter ondersteuning van de gezondheid van nieren bij katten

vrijdag 7 oktober 2022

Dechra Veterinary Products is enthousiast om de lancering aan te kondigen van Porus One. Een selectieve, op koolstof gebaseerde adsorber van eiwitbijproducten, zogenaamde uremische toxinen precursoren, met als doel de gezondheid van de nieren van katachtigen te ondersteunen.

Porus One bevat Renaltec®, een adsorptiemiddel in de vorm van kleine, zwarte, homogene bolletjes met een diameter van 0,1 tot 0,3 mm. Elk bolletje heeft een glad oppervlak en talrijke poriën om de adsorptie te vergemakkelijken. De geadsorbeerde precursoren van uremische toxines worden vervolgens in de feces uitgescheiden zonder gemetaboliseerd of geaccumuleerd te worden. Porus One is smaak- en geurloos en kan gemakkelijk eenmaal per dag tijdens de maaltijd aan katten worden toegediend, gemengd in een portie natte kattenvoeding of een snack.

Jorge Ibanez, Business Manager voor Interne Geneeskunde: "Porus One past in onze groeiende portfolio voor katten en we zijn blij dat we weer een katvriendelijk product aan onze klanten kunnen aanbieden".

Meer weten? Surf naar www.porus-one.com/nl

keyboard_arrow_up