Overzicht

Wie is Dechra?

Dechra is een internationale specialist in diergeneesmiddelen en aanverwante producten. Onze expertise ligt in de ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige producten exclusief voor dierenartsen wereldwijd. Ons doel is de duurzame verbetering van de gezondheid en het welzijn van dieren. 

Wij zien de dingen vanuit The Veterinary Perspective. 


We blijven groeien omdat we de uitdagingen begrijpen waarmee dierenartsen worden geconfronteerd. Wij bieden training, ondersteuning en informatie die hen helpt dieren te helpen. Toegankelijke wetenschap waarmee dierenartsen beter kunnen communiceren met eigenaren en veehouders. Het is dit perspectief dat ons tot voorkeursleverancier maakt. Het begrijpen van klanten is ingebouwd in ons bedrijfsmodel. Wij geven dierenartsen wat ze nodig hebben, van alledaagse evidence-based behandelingen tot kennis over zeldzamere ziekten.

Om onze groei te garanderen, zijn we niet zomaar een diergeneeskundig farmaceutisch bedrijf. Wij zijn hét farmaceutische bedrijf van de dierenarts.


place

U kunt de contactgegevens van alle internationale Dechra-vestigingen eenvoudig vinden door één van de locaties op de kaart te selecteren. Zoom in om vestigingen te zien die dichtbij elkaar liggen.

Bent u op zoek naar een verkooppunt ga dan naar de pagina 'Contact' voor contactgegevens.

 
keyboard_arrow_up